Fakivágás árai

A fenti táblázatot igyekeztem minél érthetőbbé és áttekinthetőbbé tenni, de tisztában vagyok vele, hogy akár a korona alatti foglalt terület meghatározása sem feltétlenül egyszerű feladat. Az oldal alján egy képes illusztrációt helyeztem el, ezzel is segítve az árlistában történő eligazodást.

A táblázat - reményeim szerint - egyfajta segítséget, támpontot nyújt a megrendelőnek; a feltüntetett árak irányárak, pontos összeget és szakvéleményt a kiszállást/helyszíni egyeztetést követően vagy e-mailben továbbított fotók alapján tudok mondani.

Nagyobb megrendelések esetén kedvezményesebbek az árak is. Példának okáért többször előfordult velem, hogy szomszédok/egy településen vagy utcában élők egymással is egyeztetve hívtak ki, így hosszas utazások, többszöri ki- és bepakolás helyett az egész napot favágással illetve faápolással tudtuk tölteni - ilyen esetekben még kedvezőbb árakon tudok dolgozni.

A fenti táblázat a fakivágások árait tartalmazza, de már a faápolási munkák kapcsán is készítettem összesítést, ez a Faápolás árai menüpontban elérhető. 

Bármilyen kérdés esetén keressen bizalommal akár telefonon, akár e-mailben! 

Az árszámítás módja

A törzs kerülete

A törzs kerületét 1 méter magasan mérve, centiméterben számoljuk.

A korona alatti akadályok

A korona alatti területen lévő akadályok (háztető, fészer, kerítés) százalékos értéke.